33 éves férfiként erősen őszülök?
Figyelt kérdés
Egész életemben sportoltam, most is 15% a testzsírom, minden nap mozgok. Egészségesen táplálkozom, vitamindúsan, gyorséttermeket nem szeretem, az édességektől egyenesen rosszul vagyok (gyerekkorom óta utálom). Most 1 éve erősen elkezdtem őszülni. Kétoldalt a hajam és a szakállam mindenhol. Meg lehet ezt állítani? Esetleg visszafordítani valahogy?2020. jún. 17. 20:06
1/6 anonim válasza:
Nem.
Genetika.
Ez semmit sem von le abból,hogy fiatal vagy,és egészséges.
Van,aki kopaszodik 26évesen.
Noés?Azt javaslom,hogy ne törődj vele.
Max befested.
Mondjuk én, férfiként biztosan nem tenném.
2/6 anonim válasza:
Szakállat levágod, hajad meg vagy befested vagy kopaszra borotválod
3/6 anonim válasza:
Minek? Szerintem kifejezetten sármos.
4/6 anonim válasza:
Örülj neki hogy csak oszulsz, azt max befesteted és annyi. Én 20 évesen majdnem teljesen kopasz vagyok , na ez az igazi probléma, amivel nem lehet mit kezdeni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megbarátkozom vele akkor. Azt hittem hogy a tv-ben reklámozott hajvitaminok meg tudják ezt fordítani :)
2020. jún. 18. 15:57
6/6 anonim válasza:
Tv-ben reklámozott hajvitaminok azok valós problémánál nagyon keveset vagy inkább semmit nem érnék. Ahogy pl. a mindenféle hajszesz sem ér semmit férfiaknál hajhullasra. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!