Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A PURE COLOR hajszínezők...

A PURE COLOR hajszínezők tényleg ki kopnak a hajból?

Figyelt kérdés
Sötét szőke hajam van és gondoltam kipróbálok valami sötétebb színt. A termék leírás szerint a hajszínező elvileg kikopik egy idő után, de sok helyen hallom hogy egyáltalán nem kopnak ki a hajszínezők. Ja és tényleg kevésbé roncsolják a hajat? Mert az enyém nincs a legszebb állapotban. Kinek mi a tapasztalata a termékkel kapcsolatban?

2020. jún. 17. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a washout verzióról van szó, akkor nekem nagyon jó tapasztalatim vannak a termékkel. A seszínű hajamat frissítettem fel a színezővel és nagyon szép színe lett, kellemes illatú, fényes és az alapból is jó állapotú hajam még szebb lett, szóval nekem abszolút nem roncsolta.

Viszont, hogy mennyire kopik ki az a rész tényleg egyén függő. Az én esetemben sokáig bent maradt, de nem bántam és szépen lassan kopott ki, már amennyire hagytam:)

Anya is vett ilyent, csak ő ugye más színt, és neki is én szoktam megcsinálni. Tökéletesen eltaláltuk az eredeti hajszínét és kiválóan fedi az ősz hajszálakat és ő, aki MINDENFÉLE festék, színező ellen van, nagyon szereti. Szóval ez az egy kivétel:) Sokat dicséri, hogy mennyivel élettelibben, szebben, gondozottabban néz ki a haja és dúsabbnak is hat. Viszont neki hamarabb kikopik, mint nekem, de az övé is egyenletesen jön ki.

19/L

2020. jún. 17. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon beváltva washout változat:))

Hamvas szőkére van festve a hajam,de soha nem lett elég hamvas csak festéssel. 10.21 babaszőke színt használtam,és nagyon szép lett a hajam,látványosan hamvasabb,és nem szárította egyáltalán.

Több mosás után már látszik hogy kopik,szóval ki fog jönni belőle:))

2020. jún. 17. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!