Az ilyen frizurák hétköznapokra szerintetek kislányos 20 év felett?
Figyelt kérdés
Képek:
Nem szeretem, ha teljesen fel van rakva a hajam, az állandó copfot sem szeretem. Mit gondoltok? 24 évesen hordhatom hasonlóképpen a hajam?
2020. jún. 14. 22:02
1/9 anonim válasza:
Miért ne hordhatnád? Én még ilyet nem hallottam, hogy kislányos lenne egy ilyen hajviselet, ha tetszik, nyugodtan csinálhatod, ahogy akarod.
2/9 anonim válasza:
Egyrészt nekem mindkettő tetszik és nem tartom őket kislányosnak(20/L), másrészt ízlések és pofonok, ha neked tetszik vagy szívesen hordanád így, miért ne? Az a lényeg, hogy te jól érezd magad, a te stílusodnak megfelelő legyen
3/9 anonim válasza:
Nem kislányosak, nyugodtan hordd így a hajad. :)
4/9 anonim válasza:
Nekem a második nem annyira tetszik de az első szerintem is nagyon szép. Nem hiszem hogy kislányos lenne bármelyik, nyugottan hord így a hajadat.
5/9 Metionin válasza:
Én simán hordom úgy mint az első, nem hiszem hogy probléma lenne vele. 30/xx
7/9 anonim válasza:
Én mind a kettőt szépnek találom, szerintem nyugodtan hordd bármelyiket! :) Nem olyan rég kezdtem el hasonlóan felkötni a hajam, mint az elsőn van és sokszor megdicsérték. Volt, aki azt mondta, hogy nőies és többször legyen így.
19/L
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket! :)
A második frizurára mondták, hogy jól áll :)
2020. jún. 17. 17:41
9/9 anonim válasza:
Nem kislányos , szerintem egyszerű
de pont jó 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!