Hogy kell lebarnulni?

Figyelt kérdés
Szeretnék ma napozni, mivel nagyon jó idő van,de olyan fehér vagyok,mint a hó,és akárhányszor nap ér,én mindig leégek,a bőröm pedig ugyanolyan fehér marad utána,mint előtte. Nincs itthon napvédő krémem, de bolt sincs nyitva a közelemben már, viszont olvastam olyat,hogy ezt a babaolaj is jól helyettesíti?! köszönöm előre is a válaszokat

2020. jún. 14. 11:04
 1/2 Lena7 ***** válasza:
Ha alapból nagyon fehér a bőröd ,akkor lehet ,hogy nem fogsz tudni olyan szinten lebarnulni. A barátnőmnek is olyan bőre van mint a tiédnek (soha sem barnul ,viszont mindig leég) Ő már lassan 3 hete próbál napozni ,de nem barnult semmennyit (közben meg párszor le is éget)
2020. jún. 14. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
A babaoljtól csak még jobban le fogsz égni. A napozáshoz pedig feltétlenüp kell legalább alacsony faktor számú naptej,már ha nem akarsz bőrrákos lenni. A naptejek közül pedig az a legjobb, karotint tartalmaz, az segíti a barnulást.
2020. jún. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!