Valakinek hozott bármilyen termék látványos eredményt hajnövesztésben?
Nekem az idő vált be.
Sosem hittem ezekben az olajos pakolásokban. Mire lemosod nagy nehezen az olajat, annyit roncsolod a hajadat, hogy kár is volt az olajat rárakni.
Ami beválik szerintem, az a búcsú a hőtől (Sütővas, vasaló,stb), és a hajmosások számának csökkentése.
Kókusz olajjal kentem rá pakolást az valóban nem olyan jó a hajra. Egy idő után gubancolódott.
Az az egy amit nem ajánlok senkinek. Bár az elején attól is szép fényes volt de nem nőtt a hajam.
Átváltottam olíva olajra és nagyon nem bántam meg. Nem töredezik tőle. Szép fényes és nő a hajam tőle.
Sok sok babahajam lett és a hossza is, na meg erősebbek lettek a hajszálaim is. Argán olajat is ajánlják de azt nem próbáltam még.
Egyén válogatja kinek mi válik be nekem az olíva olaj bevált, évek óta ezt használom és nem roncsolja a hajamat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!