Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mire van szüksége a hajamnak?...

Mire van szüksége a hajamnak? Fodrászok help!

Figyelt kérdés

Zsíros, lapos vékony szálú sötétszőke hajam volt, amíg a micellás samponok tönkre nem tették...bárhogyan ápolom a szilikonmentes cuccokkal, csak rosszabb lesz!

Itt van miket próbáltam:

kókuszolaj, napraforgó, olívaolaj: BRUTÁL száraz haj!

keratin, protein: soha nem szárad meg a hajam teljesen,ha mégis, másnap száraz hajjal kelek és nyirkos

olajos sampon: na ezek nagyon szárítanak! szinte fulladozik tőlük a sörényem

hidratáló sampon: túlhidratálnak, kinyúlik minden szál, tartás nélküli lesz és gumis

Összességében: vagy megül a hajamon a termék, vagy temérdek vizet vesz fel, sőt samponok közül aligha találok olyat, ami felhabzik a hajamon..a végeredmény mindig vízhiányos haj rajta vastagon zsírral!

Ami eddig bevált: Garnier mindenolajos pakolást tettem nedves hajra 1 órára (már éreztem, hogy gumis volt), lemostam vizimentás samponnal kb 3x! (korpásodás elleni és fő összetevője a panthenol és szalicilsav), majd utána ugyanezt a pakolást balzsamként hagytam rajta míg lezuhanyoztam. Soha nem láttam ilyen szépnek a hajam úgyhogy valamit nagyon eltaláltam

Fogalmam nincs mire van szüksége ennek a valaminek, ami anno még lágy esésű babahaj volt...Kérlek ne írjátok, hogy "rosszat használok" mert így is tele van a fürdő :"D

2020. jún. 11. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Vágás.

Elegendő vitamin és víz.

Ne mosd meg a hajad háromszor egymás után.

Ne használj hőt a hajadra.

Három naponta mosd meg 1* és balzsamozd be 1*.

2020. jún. 11. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Valoszinu valamivel alapjaraton tönkretetted. Festet? Vasalas? Suru mosas?

Egy természetes apolasra valo atallas nem 1 het mulva latszik meg!! A hajszalak amiken szilikon vedo reteg volt a balzsamok meg a mindenfele kencek miatt,azoknak nagyjabol mar mindegy. Csinald a termeszetes apolast es noveszd le azt a reszt ami mar elhaszbalodott. Igazan szep csak akkor lesz,ha leno a regi de mar az ujat megfeleloen kezeled. Minden mentes sampon, olajpakolas neha, es heti 1x mosas. De keszulj fel,mert amig novezsted le,a csunya resz csak egyre csúnyább lesz, mert kopik le rola a szilikon

2020. jún. 11. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
2 éve csinálom a szilikonmentességet...az nem tegnap volt :)
2020. jún. 12. 01:23
 4/4 A kérdező kommentje:
ez a pantene micellás sampon teljesen tönkretette a fejbőröm egyensúlyát és nagyon haragszom rá!
2020. jún. 12. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!