Létezik olyan, hogy valakinek serdülőkorban begöndörödik a haja?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 18:21
4/9 anonim válasza:
Nekem csak hullámos lett az előtte szögegyenes hajam.
Érdekes, de ovis koromban is hullámos volt, utána sokáig teljesen egyenes, majd tiniként újra hullámos lett és azóta is olyan.
5/9 anonim válasza:
A húgomnál is így volt. 11 éves koráig szögegyenes volt a haja, most pedig szinte báránygöndör.
Nekem pedig gyerekként volt göndör hajam, de valahogy az idő múlásával egyre egyenesebb lett.
6/9 anonim válasza:
A hormonális változások hatnak a hajra, én olyat láttam, akinek terhesség alatt kiegyenesedett.
7/9 anonim válasza:
Persze
Nekem kiskoromban egyenes volt most hullámos,kb 13 évesen lett ilyen
8/9 anonim válasza:
Nekem is egyenes hajam volt kiskoromban, de kb 11 éves koromra begöndörödött. Nem lett azért nagyon göndör, inkább olyan, mintha hajsütővel lenne besütve hullámosra.
9/9 anonim válasza:
Igen. Nekem kiskoromban egyenes volt, most már loknikban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!