Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik lenne jobb a hajamnak?

Melyik lenne jobb a hajamnak?

Figyelt kérdés

Kb két éve vörösre festettem a hajamat, egy éve pedig Harley Quinn stílusúan fele piros, fele feketére. A festékek jól megfogták a hajam és roncsolódni sem roncsolódott olyan drasztikusan.

Most szeretném egészen világos rózsaszínre befestetni, amihez valószínűleg le kéne előtte szívatni.

Sokan azt mondják előtte egy ideig festessem vissza barnára, vagy kékesfeketére, hogy regenerálódjon. Vagy azért, mert a mostani színekkel nem lenne egyszínű, ha leszívatnám, ami logikus. Azt is mondták, hogy a szőkítés után hadjak pár napot és utána fessem be a színre amit akarok.

Tényleg vissza kéne festetnem az eredeti hajszínemre inkább és ha igen, meddig kéne úgy hagynom?

A kékesfekete szín tényleg segít a hajnak regenerálódni?

Leszívatás után tényleg kell várni pár napot a festék felhelyezéséig?

Ha most kiszőkítem biztosan nem lesz egyenletes?

Tudom, hogy valószínűleg az lenne a legjobb ha most egy ideig nem festeném, de egyszerűen nem bírom megállni.

2020. jún. 11. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért ajánlották a kékesfeketét. Attól nagyon nehéz megszabadulni.

Szerintem semmiképp se magadnak csináld. Keress egy profi fodrászt, aki tényleg jól dolgozik. A szőkítés, leszívás egy fodrásznak is kihívás. Főleg, ha már előtte összevissza van festve a haj. Sokszor nem is egy lépés, hanem több lépcső, mire eléritek a kívánt hajszínt.

2020. jún. 11. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze én is úgy gondoltam, hogy fodrászhoz megyek. Általávan festetni szoktam a hajam amugy is, nem magam festem.

Bár a legutóbbit magam csináltam mivel az összes fodrász megpróbált lebeszélni róla. Azt mondták lehetetlen megcsinálni, mert összefolynak majd a színek mosáskor és nem marad külön fekete meg piros. Ezt vagy öt fodrász mondta nekem, aztán otthon megcsináltam és a legkevésbé sem folyt össze. Olyan lett amilyennek elképzeltem.

Ezért nem egy fodrászhoz mentem feltenni ezeket a kérdéseket, ugyanis már a legutóbbi is megpróbált lebeszélni a világos rózsaszínről.

2020. jún. 11. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyat keress, aki foglalkozik különlegesebb festéssel is, és jó is benne.

Nekem is mindenki azt mondta, hogy sötétebb barnából nem lehet szép szőkét csinálni, vagy ha megcsinálják, akkor is tönkre megy a hajam. Aztán nemrég pont itt belinkeltek egy jó fodrászt, aki az én városomban dolgozik. Megnéztem az oldalát és álomszép festéseket csinál. Akár feketéből is meg lesz a szőke. Igaz nem egy lépésben. De nagyon szépen dolgozik.

2020. jún. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!