Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék ezzel kezdeni?

Mit tudnék ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de nagyon nagyon száraz a hajam vége, és ilyen szálkás, seprűs. Próbáltam már minden kencét rá, de nem hatott. Iszok eleget, mert hallottam, hogy ettől is lehet ilyen a haj...

Sokszor hordom befonva esténként, hogy ne legyen baja a hajvégemnek.. De mégis.. Nagyon rossz a tapintása és a kinézete is.

Mit tudnék rá használni?

2020. jún. 10. 23:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Levágatni nem szeretném, mert most mell alá ér, és kb a fülemig le kéne vágni, az meg rettenetesen hülyén állna nekem.
2020. jún. 10. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen le kell vágni belőle kb. 2 cm-t, hogy meg tudjon újulni. Az nem sok. Kb. másfél ujjnyi.

Attól fogva pedig rendszeresen pakolást kell tenned a hajvégekre. Balzsammal kell kezelni.

2020. jún. 10. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Próbáld ki a steampodot járj többször hátha.
2020. jún. 10. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Eszméletlen nagy hülyeséget ír a 2-es. Csinálj rajta velaterápiát, akkor megmarad a hossza és nem fog törni, és ne kend semmivel, mert a kencék szárítják ki. Az olajtól megfullad a haj, és elkezd törni.
2020. jún. 10. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem az ecetes hajoblites tett csodát a hajammal. (almaecet pár csepp rozmaringolaj arganolaj)

Ég és föld a különbség 😊

2020. jún. 11. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak sokat kell inni, hanem cinkben, C-vitaminban, omega 3 zsírsavban, vasban, kalciumban, B-vitaminbab, A-vitaminban, folsavban, B-12 vitaminban es fehérjékben gazdag ételeket kell fogyasztani, az étrendednek pedig kiegyensúlyozottnak kell lennie, kerülni kell a szélsőséges diétákat, a gyorséttermi és a többszörösen feldolgozott élelmiszereket valamint a fehér cukrot.

A töredezett hajat pedig le kell vágni, mivel hiába kensz rá bármit is, az csak összetapasztja a törött szálakat, szépnek fog tűnni a haj, de alatta ugyanúgy töredezett lesz. A hajnak csak a febőrben található része élő szövet, ha egyszer kibújt onnan akkor már elhalt szövet az pedig tápanyagokat nem fog felszívni semmilyen pakolásból, nem fognak "begyógyulni" rajta a sérülések, mert nem él, a véráram nem táplálja, ha egyszer megsérült, töredezett lett akkor azt le kell vágni.

Ha visszavágattad az egéséges hosszig utána rendszeres fejmasszázs ajánlott, mivel az serkenti a fejbőr véráramát ezáltal fokozza a hajhagymák működését, ezen hatás fokozására érdemes kéthetente hagyma pakolást alkalmazni.

Az argán olajat nem azért szoktak ajánlani, mert táplálna, hanem mert hidratálja a hajat ami ezáltal rugalmasabb lesz, így kevésbé hajlamos a töredezésre.

Kérdés az is, hogy milyen gyakran mosod a hajad és mivel, mert a túl gyakori hajmosás nem tesz jót a hajnak, a bolti samponok (főleg a "mélytisztító", korpa elleni, zsíros hajra valók) többségésvel egyetemben.

2020. jún. 11. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám a majonéz pakolást.
2020. jún. 13. 02:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2020. jún. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!