Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajamat hogyan tudom megcsin...

A hajamat hogyan tudom megcsinálni így? (kép mellékelve)

Figyelt kérdés

[link]

A zselézési részét nem értem, ha én felzselézem a hajamat akkor mindig egy kicsit hátrafelé áll... Mi a teknikája ennek a frizurának?

2010. júl. 31. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elé fura:) én lány vagyok s ezért kicsit nehéz :) de a barátomnak ilyen stílusú haja van s ő nem zselézi, hanem vasalás előtt hajlakkal és a beállítás után is hajlakkal rögzíti:) próbáld ki hátha neked is segít..:D
2010. júl. 31. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

vasalás előtt semmiképp ne fújd be hajlakkal nem szabad vasalás előtt azonnal szétégeti a hajad...

de am a tövétől kezd el zselézni és a közepe maradjon utoljára..

szóval

1. hajtőnél

2. hajvégnél

3. középen

2010. júl. 31. 15:41
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépena válaszokat, megy a pont:) én meg ki fogom próbálni.
2010. júl. 31. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
egyébként hogy érted, h alul kezdjem a zselézést majd fölül és végül középen? Nem értem a technikáját! x(
2010. aug. 2. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
először a fejbőrödhöz közeli részhez tegyél zselét és a hajszálak végeire,aztán pedig a hajszál közepére:)szerintem így!persze csak hajvasalás után!
2010. aug. 2. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
de tincsenként vagy hogy?=D Mert eléggé egybefüggőnek tűnik a haja, minthogyha a kezét csak végig húzta volna a haját aztán a végén adott neki egy formát :/
2010. aug. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!