Ez mennyire hatásos? Ti hogy göndörítetek hajat?
Már több helyen is láttam hasonlót, működik? Tényleg jó száraz hajón is?
Pénteken tartjuk a ballagást csütörtökön lesz az érettségi kiosztás,ezért nem lesz túl sok időm a hajammal foglalkozni. Holnap ha megmosom és este /késő délután csinálom meg így még működhet?
Ti hogy szoktatok begöndöríteni? Mik a tapasztalataitok?
(sok és vastag hajam van)
Szia
Működhet, bár én ilyet egyszer láttam valaki által kipróbálni, de akkor pont nem ugy sikerült neki. "Furán" göndörödött be, és még suli előtt hajgöndörítővel meg igazította.
Érdemes erre is felkészülni, hogy nem olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnél és hát mégis csak egy fontos alkalomról van szó.
Esetleg barátnő, nagynéni, unokatesó, stb. Nincs valakinek hajgöndörítője, hajvasalója? Nem ördögtől való ez se, főleg ha csak alkalmakra (ballagás, esküvők, keresztelők, esetleg bulik) használod. Szerintem ha valakinek van, és meg tudod kérni, hogy segítsen, én azt választanám a helyedben 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!