Afrofonás mennyire tartós? Minden fodrász csinál ilyet? mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 15:22
1/2 A kérdező kommentje:
nincs hosszu hajam, majdnem epp mellig er...vagy meg novesszem?
2020. jún. 6. 15:24
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is most fogom befonatni afroba a hajamat egy ismerősömmel. Az ára az attól függ, hogy csak saját hajból vagy póthajjal szeretnéd egy random budapesti árlistát néztem, és ők 19.000ft-ért csinalják saját hajból, 40.000-ért póthajból. Nem tudom, ez mennyire átlag ár, de mivel nagyon időigényes folyamat, nem is csodálom, hogy ennyi. Ha esetleg van egy barátod vagy családtagod, aki ügyes,és van hozzá kedve, akár őt is megkérheted, hogy csinálja meg. Netről tudsz hozzá póthajat venni, illetve segítségként youtube-on találsz hozzá tutorialt. Remélem segített valamit a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!