Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó ez a barnító krém?

Jó ez a barnító krém?

Figyelt kérdés

Teljesen fehér bőröm van szinte, idén még nem is napoztam semmit, szoliban sem voltam.

[link]

Mennyi ideig kéne használnom, hogy legyen egy "egészséges" barna színem?

2020. jún. 4. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bevált.

Este szoktam bekenni magam vele (előtte borotválkozok és testradírozok) reggelre már szép barna vagyok. Szerintem nincs természetellenes színe. Viszont egy idő után furcsa szaga lesz. Én ha bekenem magam akkor a színe olyan 3-4 napig még szépen látható utána kezd el kopni. Arra figyelj majd hogy egyenletesen kend be vele a tested.

2020. jún. 4. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Hat en azt tanacsolom, h szerezz magadnak egy kis alapszint a napon. Ha ezt a hofer borodre felkened, nagyon termeszetellenes szine lesz szerintem (legalabbis az onbarnitok tobbsegenel ezt tapasztaltam).
2020. jún. 4. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor szerintem én félreértelmeztem ezeket az önbarnító krémeket.

Tehát ezek nem tartósak? Azt hittem hogyha mindennap használom mondjuk 2 hétig, akkor kialakul a barna színbőr, és az marad... De akkor pár nap alatt lekopik, nem lesz tartós?

2020. jún. 4. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
barna bőrszín*
2020. jún. 4. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kb 2 naponta egy heten at ujra felviszed a borodre akkor valamivel tartosabb lesz, de akkor is sztem ugy egy-masfel hetif birja majd.
2020. jún. 4. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor szerintem nem használom, mert attól is félek hogy nem lesz egyenletes a barnaság, maradok a Napnál..
2020. jún. 4. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
legalábbis én nem hinném hogy olyan ügyesen eltudnám osztani, ahogy kell...
2020. jún. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!