Lehet valami bajom a szoláriumtol?
Ha ennyire érzékeny a bőröd először csak 5 vagy max 6 percre menj. Egyébként ha hajlamos vagy rá akkor megjelenhetnek anyajegyek a testeden. Szeplőkkel kapcsolatban sajnos nem tudok tanácsot adni. De szoliban biztosan tudnak neked segíteni ebben.
Rákot csak akkor okozhat ha sokszor leégsz, vagy túlzásba viszed a szolizást. Te pedig gondolom nem akarsz hetente 3-4 alkalommal 15 percre befeküdni. Van jó oldala is. Többek között D vitamin jut a testedbe a segítségével.
Egyébként ha nagyon érzékeny a bőröd akkor keresd az EU 0.3-as csövekkel rendelkező gépeket amik csökkentett sugárzásúak és sokkal biztonságosabb az érzékeny bőrűek számára is.
Köszi szépen.:)
Persze,nem akarom egyáltalán tulzásba vinni...1-2 hetente egyszer kétszer pár percet csakhogy legyen egykis szinem,mert már a fejembe ültették az osztálytársaim hogy olyan vagyok mint a tej..:-S
Ameddig tudom,kihasználom a nyári napot,aztán kiprobálom a szolit:)
Ne csináld, porcelán fehér a bőröm. 3 perc alatt rommá égtem, fájt, majd 1 hét múlva nyoma sem volt - az ilyen típusú bőr csak megég, de nagyon nehezen barnul.
A szolárium 75%-kal növeli a bőrrák kialakulását.
Az ilyen bőrre vigyázni kell, ha napra mész, akkor is minimum 20 faktoros krémmel kend Magad - akkor is, ha csak elmész sétálni.
SZoliba ne nagyon menj. Reggel és délután napozz., mindennap próbáld meg kiépíteni a színed, fokozatosan.
A táplálkozás is gondoskodik a belső UV-védelemről :jó sok hal, répa olivában mártogatva, öszibarack, pirosgyümölcsök.
Neem életed végéig aranybarna leszel kockázatok nélkül!
A sza*rt rohadni fog a bőröd 40 évesen.
Szeretem ezt a sok gekkoagyut.
Ha valaki nem viszi tulzasba a szolit, testapolozza magat, nem lesz baja. Mivel irtad h feherboru es extraerzekeny vagy kezdesnek 4-5pc ajanlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!