Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennek a lánynak mitől ilyen...

Ennek a lánynak mitől ilyen szép barna a bőre?

Figyelt kérdés

[link]

Mitcsinaljak hogy nekem is ilyen legyen?

2020. jún. 3. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Szüless más etnikumba.
2020. jún. 3. 15:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Mivan?
2020. jún. 3. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted milyen etnikumu a lany?:D
2020. jún. 3. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem azért mert sokat szolizott vagy napozott..
2020. jún. 3. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mert roma...
2020. jún. 3. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igaza van az utolsónak, roma a lány. Neked, ha alapból fehér bőrű vagy, akkor soha az életben nem lesz ilyen bőröd. Erre célzott az első, hogy szüless más etnikumba.
2020. jún. 3. 20:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszi a valaszokat! En is roma vagyok, hofeher borom van a tesomnak meg gyonyoru barna. :(
2020. jún. 3. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem emiatt ne szomorkodj. Nekem van egy roma és egy félig roma barátnőm. A félig román nem látszik, hogy az, ez saját bevallása szerint is a szerencséje. A román nagyon látszik, rengeteg bántást kap, állásinterjún hátrányban van, tinderen próbál ismerkedni, de egy csomóan azzal indítják az ismerkedést, hogy cigány-e, és mikor igennel válaszol, letiltják.

Most divat ugyan a barna bőr, de Magyarország nagyon rasszista ország, hidd el, hogy te jártál jobban a fehér bőröddel.

2020. jún. 3. 21:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Az egzotkius nőknél szebb nincs a világon! A roma lányok mindig is olyanok voltak mint a latin, kubai nők. Nem európai vonások ezért is olyan szépek. 😊
2020. jún. 5. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem vitatkozom, én is nagyon irigylem a romák szép bőrét, erős, fényes haját, hosszú szempilláját. DE ettől függetlenül örülök a saját fehér, szeplős bőrömnek, és vöröses hajamnak, mert ma Magyarországon cigánynak lenni nagyon nagy hátrány minden téren.
2020. jún. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!