Elmennétek most fodrászhoz?
#4 amerikában volt egy koronavírusos fodrász, de maszkot hordtak és így a vendégei nem fertőződtek meg. én inkább biztosra megyek xD
köszi a válaszokat, akkor foglalok időpontot c:
Kérdező, ez mondjuk sántít egy picit, nem tudom hol hallottad ezt. 😀
Munka közben lehet, hogy hordott maszkot, de éjjel-nappal biztos nem. Na már most állítólag, ha úgy van, ruhán, hajon is meg tud tapadni, én úgy olvastam. Illetve a maszk nincs olyan fixen az arcodon, hogy köhögsz, tüsszentesz, nevetsz egy nagyot és a levegő egyáltalán ne jönne ki, az a mikro valami... 😀 Bocsi, tudós nem vagyok, de remélem értitek...😁
A kérdésedre válaszolva, simán mehetsz fodrászhoz, csak figyelj, hogy ha valamit fogdosol, utána ne nyúlj az arcodhoz, stb. :) Én ha nyilvános helyen megfogom a kilincset, azután fertőtlenítem a kezem, illetve fizetés, pénz érintése után is. :)
Kérlek, ezek a maszkok nem védnek meg a vírustól. Parasztvakítás az egész.
Vagy tán óránként cserélgeted a maszkjaidat? Mert ha nem, akkor halottnak a csók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!