A cukornak mi az a mennyisége, amitől a kollagénrostok elkezdenek roncsolódni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sok helyen olvastam, hogy a kristálycukor, egyszerű cukrok a bőrben lévő kollagénrostokat szétszakítják, ezáltal a bőr hamarabb öregszik. A kérdésem az lenne, mert sehol nem találtam: hogy mennyi az a mennyiség hozzáadott cukorból, amitől beindul a kollagénrostok roncsolódása? Én egyébként full cukor, édesítők nélkül élek viszont néha megennék egy szelet csokit bevallom, de nem minden nap és az az érzésem hogy nem egy szelet csokitól fognak roncsolódni a kollagénrostjaim, jó lenne ezt tudni.
2020. máj. 31. 17:42
1/1 Miss Endzsi válasza:
Inkább a napfénytől félj, sok cukor amúgy sem ajánlott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!