Első, otthoni festéshez milyen festékeket ajánlotok sötétbarna(közel fekete,de mégse fekete) hajra?
Igazából egyedül festeném be. Nem akarom szőkére festeni.
Jó, tetszik a "narancssárga" vörös, meg a különféle "extrém" hajak, de az extrémet hagyom.
Platinaszőkét se akarok. Alapból nem tetszik.
Feketében gondolkodtam vagy abban, hogy csak a hajvéget festem be.
Nem szőkítenék sokat.(Gondolom, ha világosabbal akarom festeni a hajamat, akkor kell "szőkítés".)
Hol érdemes elkezdeni az ismerkedést a hajfestéssel ilyen feltételek (sötétbarna haj,első alkalom,kevés világosítás) mellett?
Mégis mi lenne az elképzelés?
Szőkét nem szeretnél oké, de később mégis írtad, hogy vilagositani szeretnéd.
Én inkább azt javaslom, hogy dönts el, milyen hajszint szeretnél egyáltalán és utána jöhet a hogyan része.
Olyan hajfesték kellene, ami nem túl drága, nem is nagyon károsító. Mindez mellett nem fog össze mindent.
A hajszín? Gondoltam arra,hogy az alját a hajamnak befestem feketével, de erről nem nagyon találtam képet.
Napi rutinba nem szeretném beilleszteni reggel a göndörítés-vasalás témakörét. (Habár, ez már nem a színről szól.)
Világosítást azért írtam később, mert tudom, hajamat kb. semmi nem fogja meg "csak úgy". :( Csak a fekete. De kezdésnek nem az egész hajamat festeném be.
Tetszik az ombre is, aminél mondjuk barna a teteje, egy ponton élénk piros, vége narancssárga vörös.
Első ÉS otthoni festésed lesz, ne ombre-val kezdd. Nehéz szépen megcsinálni, még a fodrászok is könnyen elrontják, pedig nekik nagyobb tapasztalatuk van.
Én pure color nevű hajszínezőt használok és anya is (mindkettőnknek én teszem fel), bár nem igazi hajfesték, de ajánlanám. Van ebben a termékcsaládban tényleges festék is, de arról még nincsen tapasztalatom.
( [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!