Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Akiknek balayage...

Lányok! Akiknek balayage festés van a hajában, mennyi időnként jártok újra festetni?

Figyelt kérdés
Én ilyen fél évente szoktam, mert nagyon lassan nől a hajam, és nem is akarom tönkretenni. Szeretem azt amikor olyan 10 centi látszik az eredeti színből, és utána kezd szőkülni, de asszem a fodrászom rossz szemmel nézi, hogy nem járok gyakrabban. Persze ettől nem fogom gyakrabban festetni, mert nekem így tetszik, de azért kíváncsi lennék másnak mennyi idő múlva jön el az újabb festés.

2020. máj. 30. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

Négyhetente járok, de az a tőfestés miatt van (őszülök már sajnos, így a hajam tövét is festetem).

Maga a balayaga szerintem kb. 2-3 havonta indokolja a frissítést (amikor rászínez megint, hogy élénkebb legyen az esetlegesen kicsit kikopott szín), és olyan félévente szoktam feljebb tetetni kicsit, mert addigra már túlságosan lenő.

2020. máj. 30. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
*balayage
2020. máj. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!