Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Palette tartós hajszínezővel...

A Palette tartós hajszínezővel sötétebbről világos lehet?

Figyelt kérdés
Palette tartós hajszínezővel sötétre színeztem a hajam pár hónapja (még mindig benne van a szín , csak felül lenőtt kb. 1 cm-t). Most egy sokkal világosabb színű Palette tartós hajszínezővel színezném a hajam. Megfogja az egész hajam vagy csak a lenőtt hajrészt fogja beszínezni?
2008. nov. 24. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, valószínű, hogy a lenőtt részt máshogy fogja befogni, mert ott más szín lesz leszívatva. Nekem is hasonló a dilemmám, de félek kipróbálni, nehogy valami szörnyűség legyen a dologból! Ja, és azt hiszem hogy csak az világosít, ami tényleg szőke, mert nekem a sötétbarna hajamra kentük az aranyszőkét, az olyan világosbarnás-vöröses árnyalat, és semmit sem változott a színe a hajamnak! De most láttam a Tescoban egy (azt hiszem) diószőke tartós hajszíneszőt, és az ha minden igaz, kiszívja rendesen világosabbra. Én nem merem kipróbálni :-), de ha te megcsináltad, akkor írj, hogy milyen lett!
2008. nov. 24. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Zsidro bacsi mondta:festett hajra soha nem festunk vilagosabb szint!Soha az eletbe nem fogja befogni rendesen!Par hajmosas utan ledobna az alap festek a szint.A tove meg ugyan olyan maradna!Egyik osztalytarsam is igy jart!A tove szoke a tobbi voros..valami csodalatos:))..inkabb bizd fodraszra!
2008. nov. 24. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta színezem a hajamat. A tartós hajszínező nem fogja kiszívni. A diószőke sem. Érdemes egy ilyen tartós hajszínező kategóriájú szőkítőt venni. Nem károsítja annyira a hajat, és valamicskét világosít is rajta. Nekem is sötétbarna hajam volt, kiszivattam az említett termékkel, majd átmentem rajta diószőkével. Nem lett sablonosan egyszínű, de nem lett össze-vissza hupi-szőke-lila sem. Mindenki megdícsérte:)
2008. nov. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!