Mit tehetek az ellen, hogy a hátam pattanásos?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az oka a rossz tusfürdő vagy stresszes vagyok. Nem tudom, hogy vane természetes megoldás esetleg. Az arcom is tiszta patti de száraz a bőröm.2020. máj. 26. 20:39
1/4 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de annyit tudok ajánlani hogy a hidratálás fontos ha száraz. Én sose hidratáltam mert hát pattanásos de ugyebár nekem is inkább szárazabb a bőröm és esküszöm hogy sokkal szebb mióta elkezdtem.
2/4 anonim válasza:
Már egész sok kozmetikus vállal háttisztítást, amikor ugyanúgy kinyomkodják, mint az arcot. Esetleg érdemes lehet kipróbálni.
3/4 anonim válasza:
Nekem a fenekemen volt sok, borradirozas segitett, kavezaccal, vagy cukorral es mezzel.
4/4 anonim válasza:
Nekem 13 évesen a fenekem volt irto pattanásos ki is kelett nyomkodni párat,már nem olyan, most a hátam pattanásos az arcomon kivül,ott alap hogy mindig van :D,én bioderma arcradirjaval szoktam fürdés közbe néha leradirozni,a hatám meg tonikal át tórölni és utána aleverde iszapos krémjével be kenni hogy ne legyen száraz és ne huzodjon, néha akneroxid kenöcsel bekenem jó vastagon a gyulladt már kicsit fájó pattikat hogy hamarabb eltűjón de nemszép jelenleg a hátamon a bőr :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!