Hey csajok, tudtok e valamit ajánlani a hajamra?
Figyelt kérdés
14 éves korom óta nem nől a hajam...21 vagyok, ezek az évek alatt rengeteg dolgot ki próbáltam, haj növesztő samponok és balzsamok százait, naponta 3 órát is volt hogy fésültem, fontam is, ki próbáltam nem mosni hajat, vettünk hajfestéket hátha előhoz valami hatást, de semmi, egészséges, nem virágzik, erős és fényes nem töredezett, de nem nől évek óta... Miért? Étrend változtatást is próbáltam, több vizet inni hátha valami kis növekedés jelentkezik de semmi, nagyon aggasztó dolog, mert szeretnék derékig érő hajat de nem járok sikerrel már évek óta...(vállig érő hajam van) . Fodrásznál is voltam, na ott volt 1 kis haladás de 4 centi után semmi és az is 1 évbe telt.... Nem tudom mit tehetnék.. Van ötletetek?2020. máj. 23. 04:34
1/3 anonim válasza:
Szia
Nekem is nagyon nehezen nőtt mindig a hajam, de mióta a Farmasi fokhagymás samponjat használom mintha csoda történt volna. Nyugi nem foghagyma illatú csak a kivonat van benne. 3 hónap alatt 10 cm körül nőtt és úgy hogy en csak a sampont használtam, ugyanis vannak mellé kiegészítő termékek is amivel még hatékonyabb eredményt lehet elérni. Árban is szerintem nagyon rendben van. Szerintem mindenképp érdemes lenne ki próbáld :)
2/3 qkker1 válasza:
"3 hónap alatt 10 cm körül nőtt és úgy hogy en csak a sampont használtam, "
Kizárt, az emberi haj tizedmillimétereket nő naponta!
3/3 anonim válasza:
fejmasszázst próbáltad már? Mivel ilyenkor a vér a hajhagymákhoz jobban eltud áramolni az serkentő hatással lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!