Milyen pakolások váltak be nektek eddig hajra, és arcra?
arcra szeretem az ilyen fekete maszkokat, garnier amit lehet bőrradírként is használni naponta nekem az bevállt. Nekem utána sokkal puhább és tisztább hatást kelt a bőröm, mert alapból nagyon durván zsíros és miteszeres vagyok. Szoktam havonta 1-2 alkalommal koreai maszkokat felpakolni, azok nem tudom hogy hatnak e, de tök jó érzés :D
Hidratálónak egy the ordinary termék vált be nekem
Én csak természetes anyagokat használok.
Arcnál először bőrradírozok, amire két receptem is van (később leírom), majd hideg vízzel lemosom és a kicsit nedves arcom bekenem 100% aloe verát vagy avokádóolajat (hidegen sajtolt és megbízható helyről).
Hajra pedig kókuszolajat, ricinusolajat (ezzel vigyázni kell, mert ragad és nehéz kimosni a hajból, de nagyon jót tesz, pici mézet, mandulaolajat és E-vitamint keverek össze. Ezt hagyom hatni olyan 1-2 órán át (ezért heti egyszer csinálom hétvégén), majd alaposan lemosom. Utána hajvégápolót szoktam használni nedves és száraz hajra is. Pluszban használok halolajat és sörélesztőt is naponta.
Bőrradír receptek:
- Nádcukor, méz, 100% citromlé. Nedves arcra vagy testre kell rákenni a keverékből és pár percig finoman dörzsölni.
- Kávézacc, nagyon kevés erős feketekávé és valamilyen hidegen sajtolt olaj. Nálam az avokádóolaj, olívaolaj és a kendermagolaj jöttek be a legjobban. Viszont ennél csak annyi folyadékot szabad a kávézacchoz önteni, hogy a bőrről ne peregjen le a massza. Mivel a folyadékok elég sikamlósságot adnak, így nem fontos a nedves bőrre kenni, de úgy tudom ajánlott, mert a nedves bőr könnyebben beszívja a tápanyagokat is.
Arctisztítónak kávézaccot szoktam keverni az arckrémembe. Csak abba az adagba amit épp használok. Jól bedörzsölöm, fent hagyom picit és leöblítem iszap szappannal. Nagyon jó.
A hajamra ricinust teszek (csak a tövére), a teljes hosszára méz + kefír keveréket, 40 perc után leöblítem. Hagyom magától megszáradni. Már így is nagyon puha, de mielőtt teljesen megszárad még szoktam a végekre használni valami nem kiöblítős szérumot. Most a Kallos Hair Pro-tox Hair Bomb-ját használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!