Hajvilágosító spray?
Barna hajam van, szeretnék rajta világosítani egy kicsit. Nem szőke/szőkés barna a cél, csak a jelenleginél világosabb barna.
A legtöbb spray elvileg szőkéknek van, bár gondolom a barna hajon is hatna a hidrogén peroxid, mert ha jól tudom azt tartalmaz.
Ki melyiket ajánlja? Lehetőleg rossmann dm valamelyikében beszerezhető.
Én középbarna hajamon ezt használtam, egy flakonnyit fújtam el, több árnyalatnyit világosított rajta, most rendes lenövésem kezd lenni ott, ahol még nem használtam. Szóval elég hatásos. Hátrányai, hogy nagyon rossz a spray-je, sokat fúj egy helyre, én fésűvel oszlattam szét. Plusz baromi büdös is, de ez egy ilyen terméknél nem meglepő. Kimosni hiába írják, hogy nem kell, zsírosnak hat a haj, amíg benne van. Én úgy szoktam, hogy egy olyan nap, mikor otthon vagyok, akkor egész nap fent hagyom, de este kiszoktam mosni. Picit szárítja is a hajat, de nekem nem volt vészes, pakolás rendbe hozta.
Más alternatívát én amúgy nem is nagyon találtam, régen volt a Lorealnak ilyen spray-je meg gélje, de azok is megszűntek.
Loreal sunkiss tropical-t használtam barna hajamra. Nem lettem tőle szőke, de nagyon ! Világosabb lett:D.
Szinte ilyen arany beütése lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!