Hogy kell kezelni egy tetoválást?
Most megyek majd csináltatni de előre szeretném tudni mit hogyan is kell:)Fóliát rajta hagyni iesmik:)
Köszi előre is :)
én ahogy figyelem ezen a fórumon pl, sok tetováló nem mondja el! Szerencsére én normális szalonba mentem, ahol kellően tájékoztattak.
Miután meg van a minta, elvileg a szalonba le fogják ragasztani fóliával a tetoválást, ennek 1-1,5 óráig kell fent lennie, tovább semmi esetre se! Valamint adnak a szalonba vazelines krémet a tetkóhoz. Egy héten keresztül nem érheti a tetoválásodat víz, tusfördő, testápoló se semmi ilyesmi! A fürdővizet pont ezért nem ajánlják, inkább csak zuhanyozz. Mielőtt mész tusolni be kell kenni a vazalines krémmel, és le kell ragasztani a fóliával!
A másik: nyáron nem ajánlatos tetoválni, pont azért mert ilyenkor az átlagnál jobban izzad az ember, és könnyen leázhat. Várd meg a szeptember közepét, októbert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!