Mit tegyek ebben a helyzetben? Mit csináljak így a hajammal?
Vékony szálú, kevés hajam van.
Pajzsmirigy problémám volt, amitől zsírosodott a hajam, és pattanásos volt az arcom. Fél évig szedtem rá gyógyszert, iszonyú szörnyű mellékhatásokkal.
A pattanásaim elmúltak hálistennek, de elkezdett ismét zsírosodni a hajam.
Eddig 1 héten 1x kellett megmosnon a hajam. Ha vasárnap este megmosom, akkor csütörtökön már zsíros lesz, péntek-szombat-vasárnap meg már olyan zsíros lesz, mintha vizes lenne. Az sem jó, ha összefogom, mert ilyenkor tincekbe összeáll a hajam, és kilátszik ilyenkor a fejbőröm, mivel nincs sok hajam.
Gyakrabban mosni nem szeretném, mert akkor mégjobban fog zsírosodni a hajam.
Elég sok csokit eszek meg TikTakot, de ha mondjuk elhagynám ezeket, akkor javulhatna a helyzet? Vagy ti mit csijálnátok másképp?
Száraz sampon se jó, mert nekem érdekes módon nem hat semmit, mert barna a hajam.
Én is 3 naponta mosom, szerintem mosd gyakrabban, ennyi. Jó sampont válassz, teafa vagy csalán legyen benne
(én is pcos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!