A punk tarajat mennyi idő felálítani?
Figyelt kérdés
30 cm es punk tarajam van felül és két oldalt 10-10 cm . a 30 centiset ha 5 tüskébe akarom álítani 1 doboz hajlakkal . de hajszárítót nem akarok használni csak addig tartani a tüskét amíg a hajlak megnem köt az kb mennyi idő ? ha az 5 tüskét felálítom menyi idő ?
1 óra ?
2010. júl. 29. 19:02
1/17 anonim válasza:
hát igazán waxszal, és jó sok hajlakkal állíthatod fel. Hajszárító nem is nagyon kell. Vagy zselé, de akkor ezeken ne spórolj, ne valami gagyit vegyél
2/17 anonim válasza:
Én így szoktam: langyos vízbe annyi cukor hogy nagyon sűrű massza legyen,rákenek egy kicsit a tincs egész hosszára,1 perc kb és megköt.Aztán hajlakkot neki és megvan.Bár nyáron jönnek rá a méhek XD
3/17 anonim válasza:
Hát hajszárító nélkül.Szerintem kapj elő egy jó kis Playboyt ... attól majd hamar feláll.
4/17 A kérdező kommentje:
utolsó előtti . mien cukrot rakol és mennyi vízbe ?
2010. júl. 30. 07:36
5/17 A kérdező kommentje:
utolsó előtti .
menyi és mijen cukrot rakol mennyi vízbe ? és nemfehéredik ki a hajon ?
2010. júl. 30. 07:38
6/17 anonim válasza:
22:25-ös vagyok,fél pohár vízbe,sima kristály cukor,amíg olyan zselés állaga lesz,ez olyan 3-4 evőkanál.De meleg legyen a víz hogy jól feloldódjon a cukor.Nem fehéredik ki,ha teljesen feloldódott.Ha nem akkor,egy két kristály látszik.
7/17 A kérdező kommentje:
aha ok köszönöm . ja és kb 8 centis haj meddig ál tőle ?
2010. júl. 30. 11:00
8/17 anonim válasza:
Nekem 20 centis,és ha reggel negcsinálom estig simán megmarad.
9/17 A kérdező kommentje:
és te használsz hozzá hajszárítót ? hajszárító nélkül is meglehet ? és a cukrosvíznek zselé álagúnak kell lennie ?
2010. júl. 30. 14:45
10/17 anonim válasza:
Ha nagyon sietek használok,ha ráérek nem.Igen zselé állag a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!