Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tonik másnak is mitesszereket...

Tonik másnak is mitesszereket okoz?

Figyelt kérdés
Ezért nem használtam el sosem, mimdog ez volt... Most vettem egy drágát, amit állítólag mitesszeroldó, nem mitesszerképuő, bórgyógyászatilag tesztelt... Na ez is ugyanúgy csinálja a mitesszereket....

2020. máj. 17. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, alapvetően tök jól tisztítja az arcom.

Ha elhagysz mindenféle tonikot akkor nem lesz miteszered? Vagy egymás után használtál mindenféle lemosót? Mert lehet alapból olyan a bőröd, ami hajlamosabb ezekre.

2020. máj. 17. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is. És csak a tonikoktól, úgyhogy már nem is próbálkozok velük.
2020. máj. 17. 22:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem is biztos, hogy a tonikoktól! Nekem is jól tisztítja az arcom, de mitesszerek lesznek...

Nem használok össze-vissza semmit! Tuti, hogy ez, pedig ez direkt mitesszerek ellen lenne... Meg kímélő, meg mindenféle...

2020. máj. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!