Mikor számít már ténylegesen hosszúnak a haj?
Figyelt kérdés
Igazából csak az érdekel, hogy nektek erről mi a véleményetek, egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, persze, azért valljuk be nem szép a hosszú haj ha nem egészséges.2020. máj. 17. 20:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem onnantól már igen, amikor hátközépig ér. Félhosszú... de hosszú.
2/8 anonim válasza:
Nekem a deréktől lefelé. Anyum mindig mondta már a lapockáig érőre hogy hosszú de el nem tudom képzelni hogy, nekem csak derék/deréktől lefelé a hosszú
3/8 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel, bár lehet azért, mert kislány korom óta derékig érő hajam van és valahogy ez rögzült be.
És nagyon jól írod kedves kérdező, csak akkor szép, ha ápolt és egészséges.
4/8 anonim válasza:
Ami vállig érőnél hosszabb, szerintem.
5/8 anonim válasza:
Fodraszoknal mar a vallig ero iz az 😅
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem vélemény kérdése, mert a fodrászok már a váll alattit is egységesen hosszúnak számlázzák. Utána meg már az extrahosszú jön...
8/8 anonim válasza:
Szerintem hátközéptől. Vállig rövid, utána hátközépig félhosszú, azalatt hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!