Mivel tudnám eltüntetni a pattanásaimat/mitesszereimet?
Pár hónapja nagyon durván pattanásos lettem, mostanára már enyhült egy kicsit de még mindig nagyon sok van.
Rengeteg mitesszerem van, főleg az orromon. Olyan tanácsokra lenne szülségem, ami nálatok bevállt és nem úgy, hogy néhány pattanással kevesebb lett, hanem tényleg legalább a 80%-át ha eltüntetné örülnék neki.
Írhattok arclemosókat, krémeket, maszkokat, stb... de leginkább életmód változtatásokra lennék kiváncsi vagy valami házi praktikára!
Igaz, hogy még olyan korban vagyok, hogy ez a puberta miatt is kijön, de biztosan más tényezők is befolyással vannak rá!
Egyebként 2 havonta járok kozmetikushoz
Szia
amúgy a megfelelő táplálkozás is sokat tud ezen segíteni, viszont nekem ami bevált módszer az az aloevera: az egész arcomat be szoktam vele kenni, majd teszek rá teafa olajat is. Ennél garantáltabb módszer nincs ! Ha rendszeresen használod őket akkor csodát tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!