Van arra realitás, hogy egy sima dobozos hajfestéktől letörik a hajam?
Figyelt kérdés
Régen mindig dobozos hajfestéket használtam, aztán fodrász festette a hajam, pár hónapja pedig pihentetem. Most kinéztem egy jégszőke szint, de valamiért megijedtem attól, hogy mi van ha letörik a hajam esetleg. Ha mindent az előírásnak megfelelően csinálok előfordulhat ez?2020. máj. 14. 09:36
1/3 anonim válasza:
A szokites elegge roncsolja a hajat ugyhogy megeshet viszon nem 100%, en azt mondom keszulj fel minden eshetosegre
2/3 A kérdező kommentje:
Régen sose volt gond, de az több, mint 10 éve volt. Akkor olyan bátran vásároltam mindig festéket és sose volt baj a hajammal, azóta öregebb és beszaribb lettem😱😅.
2020. máj. 14. 11:53
3/3 anonim válasza:
Nekem kb 2 évig volt szőkítve a hajam, mert nagyon szerettem volna szép hamvas szürke hajat és nekem sötétbarna gyárilag, szóval muszáj volt a szőkítés. Egy idő után észrevettem, hogy oldalt a homlokomnál elkezdett "eltűnni" a hajam, a szőkítés szépen kiégette. Féltem, hogy mi lesz, ha tovább folytatom, ezért úgy döntöttem, visszafestem barnára, festem amíg le nem nő, utána nem nyúlok hozzá. Megvolt a festés, a hajam pedig szépen elkezdett letöredezni, végül kb 10 cm-rel lett rövidebb. Szörnyű állapotban volt utána jó sokáig, már azt hittem csak az lehet a megoldás, ha leborotválom és hagyom, hogy újra kinőjjön egészségesen.
Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem festetem be a hajam, és főleg nem szívatom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!