Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoláriumról vélemények?

Szoláriumról vélemények?

Figyelt kérdés

Régen 1 évet jártam, én amit olvastam, azt tapasztaltam is, hogy abban az évben nem égtem le nyáron a napon! Előtte mindig leégtem.

Szerintetek ha hetente egyszer maximum 6 percre befekszem, és úgy 5-6 hónapig szoliznék, az mennyire káros? Természetesen krémmel bekenném előtte magam és nem is tudnék mennék minden egyes héten fél éven keresztül, maximum egy hónapban kétszer vagy háromszor.

2020. máj. 13. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Facebookon keress rá Dr.Kuroli Enikő bőrgyógyász patológusra. Sok posztja van a témával kapcsolatban!

Egyébként lehetne írni, hogy káros, mert kutatások bizonyítják, hogy öregíti a bőrt, hozzájárul a bőr rosszindulatú daganatainak kialakulásához, stb.

2020. máj. 13. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Logikusan végiggondolva is veszélyes, hiszen UV sugárzás. Viszont UV fény a napon is ér, ezért gondoltam, hogy vajon ki mit gondol, mennyire veszélyes heti egyszer 6 percre befeküdni. ☺️
2020. máj. 14. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha nincs nagyon szerencsés bőröd, akkor heti 1x 6 perc nemigen fog látszani. Nekem úgy lett kellemes (nem csokibarna színem), hogy heti 2x jártam 12 percet, pedig nem vagyok tejfelfehér...
2020. máj. 14. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szép apránként heti 2*20 perc már jó lesz. Nekem már a kedvenc szórakozásom :).
2020. máj. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!