Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az hogyan lehetséges, hogy...

Az hogyan lehetséges, hogy vettem egy testápolót és kb. 20 %-a már hiányzott belőle?

Figyelt kérdés

Dm Palmer's

2 db volt csak, nem tudom, de szerintem ezt valaki már kipróbálta! Meg a kupakja is olyan furán lötyög! Mondjuk neten, meg ott a címkén is az volt kiírva, hogy 315 ml, aztán volt benne 250 ml. Oké, elcseszték, de hogy még kb. a falkon 3/4-ig legyen, szerintem túlzás.

Aki már használt ilyet, nektek meddig volt? Piros márkajelzés tetejéig volt benne újan!

#DM #testápoló #Palmers
2020. máj. 13. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a jelzés tetejéig volt benne, akkor annyi volt, amennyinek lennie kell.

Ha kevesebb, akkor valami nem ok, de ilyet nem is veszek meg.

2020. máj. 13. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:

A hátsót vettem ki, azt hogyan nézzem meg, hogy mennyi van benne? Felbontogatni meg nem fogom, mert irritáló, vettem sokszor emiatt beszáradt szempillaspirált, mert "megnéztem milyen a kefe", külföldön ezért van becsomagolva, mint egy fogkefe!

Nem is látod, csak itthon pont égett a lámpa és odatartottam!

Milyen jelzés???? Eddig amit vettem testápolót, a nyakáig tele szokott lenni csurig! Csak gobdoltam, ennekva nyakába hátha nem resznek, vagy alapból kevés van benne! Meg mindenhova 315 ml-t írnak ki, aztán ez 250-es!

[link]

Ez a termék és a piros legtetejéig volt benne! Ez nagyon kevés, nem?

Nyakát üresen hagyják??? Nekem ez olyan fura... Szerintem használt volt! Ugye a teteje is lötyög rajta, megint nem tudon, alapvól ilyen-e

2020. máj. 13. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a pumpás palmers van (olyan amit a dm-ben is kapni, de én nem ott vettem), és abban is jóval kevesebb volt.
2020. máj. 15. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb kozmetikai termékkel nincs tele a flakon, ez gyártástechnikailag van így
2020. máj. 15. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Öntsd ki mérőpohárba és megtudod. Ott van a hátulján hány ml.
2020. máj. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!