Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A végleges lézeres szőrtelenít...

A végleges lézeres szőrtelenítésről milyen véleményetek van?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, hogy jó kategóriába tettem, ezért bocsánatot kérek.

Az utóbbi időben elgondolkodtam azon, hogy az intim részeken(ánusz környéke) és mondjuk a hónaljamon lézerrel szőrteleníteném(a végleges orvosi megoldással).Sok időmet elveszi, hogy sajnos viszonylag gyakran kell ezeket.

Erről mik a tapasztalataitok?

Viszonylag fiatal vagyok(19), lehet még szőrösödnék.Akkor várnom kéne vele?

2020. máj. 12. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én a hónaljammal járok lézerre, nagyon meg vagyok elégedve vele. 4 alkalmon vagyok túl eddig, ami a javasolt kezelések fele, és már nagyon látványos a változás. Csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem el korábban, mostanra már nem is lenne szőröm ott.

Ahová én járok, ott ritka kivételektől eltekintve 18 éves kortól már elvégzik a kezeléseket, de előtte minden esetben van konzultáció, ahol lehet beszélni szakemberrel, hogy szól-e ellene bármi.

2020. máj. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!