Fenéken gyanta vagy epilálás a jobb? Valami ötlet a kipattogzás megakadályozására?
Epilálástól nekem kipattog és be is gyullad(kis piros oöttyök), úgyhogy esztétikailag nem egy szép látvány és ezért irigylem is azokat a nőket, akiknek nagyon szép fenekük van... Van még valaki, aki hasonló problémával küzköd és talált rá megoldást?:) Nagyon megköszönném:)
(egy lány)
Ha jól értem, akkor te a farpofákra gondolsz, igaz? (Ha nem, akkor bocs) Nekem is vannak problémáim a szőrökkel, ezen a helyen is. Sztem a gyanta jobb. Szakértő ember csinálja, igaz, hogy fájdalmas, de sokáig sima marad, és nekem nem pattogzott ki. A kipattogzásra próbáld ki a Neugranormon krémet, nekem gyantázás után a lelkemre kötötte a kozmetikus, hogy kenjem be mindenhol, ahol legyantáztattam, és nem pattogzott ki. Lehet, hogy használna vmit. Remélem tudtam segíteni.
*W*
Köszönöm az elsőnek a választ:) Egy ideje használok Sudocrem-et, de még nem észleltem javulást...
Gyantával az a baj, h tovább kell hagyni nőni, mint az epiláláshoz:)
Mivel nyugtatod le a bőrt gyantázás után?:) Esetleg van valamilyen ötleted a régi gyulladások eltüntetésére?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!