Nem baj ha ezeken a területeken nem szőrtelenítek?
Figyelt kérdés
Mármint nem az intim területeken, mert ott rendesen leszedem.
De a lábujjaimon és az ujjamon vannak kis vastag szálú szálak és nagyon fáj amikor szemöldök csipesszel neki esek. Nem baj ha nem szedem ezentúl? Vagyis ott nem nöhetnek meg orbitális hosszúságúra mint pl lábon?
2020. máj. 10. 10:20
12/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék ti most jelenleg mennyire vagytok szőrtelenek 😂
2020. máj. 10. 17:31
13/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz.Ne aggódj ezen.
15/19 A kérdező kommentje:
Én azt kerdeztem hogyha ezentúl nem szedem nem-e lesz baj és nem azt hogy szerintetek undorító meg stb.
2020. máj. 10. 22:12
16/19 anonim válasza:
Debaj,.akkora lesz h cipo nem jon fol
17/19 anonim válasza:
Ott kell leszedni a szőrt, ahol zavar téged. Sehol máshol!
18/19 anonim válasza:
Nekem sincs leszedve a lábujjaimról,szerintem nem baj.A kutya sem figyeli,csak itt szólnak le érte,az életben senkit sem érdekel. L.
19/19 anonim válasza:
Természetsen nem baj, hiszen ott szőrtelenítesz, ahol jól esik (nincs sehol előírva) csak nem értem a logikát. Az intim részt rendben tartod, meg gondolom a lábadat, hónaljadat is, a lábujjadon meg ott hagynád a szőrt. A sötét szálakat én azért kihúznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!