Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy jatek miatt kopasz lettem,...

Egy jatek miatt kopasz lettem, mennyi ido mire visszano a hajam?

Figyelt kérdés

Roviden a hajamrol: felul gondor,oldalt egyenes.Altalaban ugy hordtam a hajam,hogy felul 5cm volt kb,oldalt pedig rovid.

Igen tudom hulyeseg volt,igazabol nem is nagyon foglalkozok ezzel,hogy kopasz vagyok,csak erdekel,hogy mennyi ido mire visszano.

21/F

2020. máj. 8. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Havonta 1-2cmt nő egyéntől függően. Nyár végére szerintem simán visszanő
2020. máj. 8. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó az kopaszon.
2020. máj. 9. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb így. Nálam pont az a gáz, hogy gyorsan nő, minden második nap borotválnom kell.
2020. máj. 9. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kopasz vagyok, mert leborotváltam kb. 3 hete és már van ahol 2 cm-s. Nagyon gyorsan nő a haj, nincs mitől tartanod. Szerintem ne törődj vele, majd visszanő. Nekem is már jól megnőtt. Nyár van, nincs rá olyan nagy szükség. Ha szép fejforméád van, akkor jól tud az is állni. Ha nagyon akarsz vele foglalkozni, akkor kend ricinus olajjal és Bánfi hajszessze+samponnal és gyorsabban nő. Nyáron eleve gyorsabban nő.
2020. jún. 11. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma borotválom le a fejemen lévő hajat vagy szőrt, s alig vártam ezt a napot. Nyugi-3-4 nap múlva már egész emberi fejed lesz! Viszont az élmény mindenért kárpótol, meglásd! ;-)
2020. júl. 11. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!