Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen mèrtèkben...

Szerintetek milyen mèrtèkben normális, ha egy nő szeret adni magára, ès ápolja magát?

Figyelt kérdés
Az előző èlettársi kapcsolatomban az anyósom nem szerette azt a tulajdonságomat,hogy rendszeresen veszek szèpsègápolási termèkekett.Nálam mindig alap a testápoló ,dezodor,arckrèm,hajbalzsam,sampon,intim mosakodó ,fogkrèm,szájvíz,fogselyem..Időszakosan szedek olcsóbb szèpsègvitamint.Ha hullik a hajam bizonyos kereteken belül áldozom pènzt a csökkentèsère.Valamikor megcsodálnak a drogèriában,mert hetente betèrek.Valaki szerint akkor is beteges ez ,ha nem borítja föl a költsègvetèst.Fiatal koromban tizenèvesen is ilyen voltam.Egyesek pènzszórónak tartanak e miatt,de a pszihológusom nem.

#kozmetikum #pènzszórás
2020. máj. 8. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát amiket leírtál, azok mind alapok szerintem. Mármint nagy része nagyon alap, de igazából mind elfogadható. Mondjuk ezeket nem kell hetente újravenni, szóval érdekelne, hogy mit szoktál még venni, ami miatt hetente mész? De ezek amiket leírtál, ezek alap dolgok.

Szerintem akkor túlzás már a dolog, mikor valaki minden héten több tízezreket hagy ott fodrászra, manikűrösre, meg ilyen dolgokra.

2020. máj. 8. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,hogy káros szenvedèlyem nincs.A Varga hajcseppet tartják kicsit luxusnak egyesek.
2020. máj. 8. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha élettársi kapcsolatod volt, akkor az nem volt az anyósod.

+ A párod anyukája, aki mindenbe beleszól, ebbe is bele fog. Továbbra is azt mondom, hogy ne költözzetek össze.

2020. máj. 8. 18:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Amit írtam,az az előző kapcsolatomban törtènt,de a mostani párom anyukája is fèlti a fia pènzèt.Vègül is attól mèg szerethetjük egymást,ha nem lakunk együtt.Hasznosnak látom a válaszokat,amiket kaptam.
2020. máj. 8. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Van csatos póthajam (a tartosat nem bírtam elviselni a saját hajam csak bő vállig ér és nem szeretem) az kB 100 ezer forint volt, na ezért én mennyit kaptam főleg a férjem családjától hogy minek, novessz em meg... Hahahaha ez csak úgy megy.....

Sampon, hajpakolasok mindig van 2- 3 féle itthon, testapolot, tusfurdo, deo stb alap szerintem. Fodrászhoz akkor megyek ha nagyon szükséges vagatni, bő félévente.

Hajat havonta festem magamnak, jobb fajta drogéria festékkel (L'Oréal).

Nálam ami sok az a ruha cipő, szeretek vásárolni, most azt kaptam meg a sógornőmtol, hogy miért vettem 20ert converse cipőt, amikor ugyanaz mint a noname 3000 Ft-os. Hordja ő azt, nekem ez kellett.

Én havi szinten ruha cipő smink téren olyan 60 ezret költök, ez a havi "zsebpénz". A tisztálkodási szerek az plusz mert általában amit veszek fogkrem, testapolo, tusfurdo, sampon, pakolás, azt a lanyaimmal és persze termektol függőben a férjemmel közösen használjuk. Azok plusz egy 20as havi szinten kb.

Mindig szépen szoktam feloltozni, a boltba menet is, sokszor megkapom, hogy 3 gyerek mellett hogy lehet mindig szép a hajam, smink rajtam, sose macinaciban vagyok, alap, hogy úgy indulok el, hogy ha egy régi utálómmal osszefutok, ne érezzem azt, hogy rossz formában talál :))

2020. máj. 8. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem sok ez, nálam is alap dolgok. Gondolom nem is luxus termékeket veszel, hogy annyira drága legyen. De a te pénzedből van, szóval amúgy sincsen semmi közük hozzá...
2020. máj. 8. 22:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem a luxustermèkeket.
2020. máj. 8. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pláne nem veled van a gond, hiszen ezek gondolom kellenek ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, de mégsem két kézzel szórod a pénzt. Ne érdekeljem semmiféle anyósjelölt véleménye, ha ennyire anyagias, akkor ne beszélgess vele erről.
2020. máj. 8. 22:57
 9/12 A kérdező kommentje:
A gyerekeknek is szoktam venni ilyen termèkeket.
2020. máj. 8. 23:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Hasznos válaszokat kapok.A pszihológus is ugyanezeket mondja
2020. máj. 8. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!