Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú a hajam?! ( több lent )

Hosszú a hajam?! ( több lent )

Figyelt kérdés

Hosszú hullamos hajam van (fiu vagyok)

Orrom kozepeig leer, a lanyoknak tetszik es nekem sincs kulonoskepp bajom vele

De a haverok mondjak vagassam le

Nekem a rovid haj nem all jol, egy eve rovid volt es nem jott be

Mit tegyek,?

2020. máj. 7. 03:16
 1/6 anonim válasza:
100%

A "haverjaidnak" akarsz tetszeni, vagy önmagadnak és a lányoknak?

Csak azért levágatni a hajad olyanra amilyenre nem szeretnéd, mert a "haverjaid" így gondolják?

Mint mondtad, nem akarsz rövid hajat és ez jobban tetszik neked, ráadásul a lányoknak is tetszik. Szerintem egyértelmű a dolog!

Ráadásul hozzáteszem én is "fiú" vagyok és állig ér a hajam (bár körbe van vágva, de csak mert NEKEM így tetszik)...

2020. máj. 7. 04:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked is megfelel meg a lányoknak is bejön, Így szerintem ne vágasd le. A haverok meg fogadjanak úgy el, ahogy vagy. Ne ők mondják meg, hogy nézzél ki, főleg hogy ezzel érvényesülni tudsz.
2020. máj. 7. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Borotváld le bőrkopaszra.
2020. máj. 7. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

haha, én tavaly vágattam olyan hajat, amitől legjobb barátnőm a világból kimenekült ha meglátta, de én jól éreztem magam vele, ő meg nem tehetett mást beletörődött.

elég ha neked tetszik, a többiek majd igazodnak hozzád. mégiscsak a te hajad.

2020. máj. 7. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy neked tetszik. Szerintem nincs értelme boldogtalannak lenni csakis azért, hogy mások szépnek tartsanak. Nem kell megfelelned nekik. Amúgy is a haverjaid melegek, vagy miért érdekli annyira őket?:D
2020. máj. 13. 10:31
 6/6 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz más véleményével elsősorban azzal foglalkozz ami neked tetszik. Ha neked ez tényleg tetszik akkor hagyd így :)
2020. máj. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!