Mit tegyünk ha nagyon szemölcsös a lábunk?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 21:48
1/4 anonim válasza:
mikor egyszer szemölcs volt a talpamon bőrgyógyász lefagyasztotta nekem annak idején
2/4 anonim válasza:
nekem is bőrgyógyász,ingyenes és biztos le is szedi (nem mint a boltban kaphatóak) bár nekem nagyon fájt. xD
3/4 anonim válasza:
Tudni kellene milyen szemölcs,mert ha sok van és úgy szedik le az neked is kellemetlen.
4/4 anonim válasza:
Ha sok van, és visszanőnek, azért szerintem érdemes tartani otthon olyan szert is, amivel otthon is le tudod szedni, hogy ne kelljen folyamatosan orvoshoz járni. Nekem is van otthon egy ilyen Wartner nevű a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!