Nektek meddig tartott a tartós hajegyenesítés?
Nekem a második hajmosásra teljesen visszaállt!
Pedig amúgy vettem spéci sampont és kivártam vele 5 napot, full zsíros volt, sosem volt ilyen velem. Mondjuk a fodrász kiröhögött, hogy ez hülyeség és te 5 napig zsíros hajjal mászkálsz, nem bírod addig ki.
Utána szépen feltört az egész hajam a fülemig, majdnem fele kihullott... Egy év volt mire nagyjából helyreállt és lenőtt a töredezett!
Kettő, ugye pénzkidobás, 30ezer, de ez a legkevesebb, többet ilyet nem, legalább tudom!
Másik meg 5 órát töltöttem a formaldehid gőzében, csípte a torkomat, szememet, rosszul voltam tőle másnap reggel is... Erről én nem tudtam, ez nagyon rákkeltő.
Az utolsó csepp a pohárban meg a fodrászok gúnyolódása volt, hogy kócolódó, sok meg "szar" a hajam. Szerintetek miért akartam ezt megcsináltatni? Nem, mert full egyenes, puha hajam van, hanem mert majdnem afro haj, annyira erős, egyedül nem annyira göndör.. Ja meg mondtam neki, hogy vágatni is akarok belőle és nem volt hajlandó, meg nem vágásra jöttem... Nem tudtam, hogy előre menjek el valakihez levágatni, úgy menjek ide...
Ja meg a többi vendég is szidott, mert büdöw, meg várni kell, hát én egy hónappal előre foglaltam időpomtot, ő meg nem mondta le a többit, ugyanúgy jöttek azok is... Én érezzem magam rosszul, mert nekik várni kell...
Nagyon gondolkodtam, hogy lemondom, mert nagyon furák voltak a telefonban is...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!