Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a helyes arcápolás menete?

Mi a helyes arcápolás menete?

Figyelt kérdés

Szeretnék jobban odafigyelni a helyes arc ápolásra. Milyen termékeket kellene használnom ami fontos illetve ami nem fontos de jó ha használod az is jöhet.

Mit mikor és hogyan használjak?

Vagy esetleg leírnátok a saját arcápolási rutinotokat?

Ha terméket is tudtok ajánlani annak nagyon örülök viszont fontos, hogy állat kísérlet mentes legyen.

Jelenleg a bőröm normál, az orr résznel kicsit száraz,de van mikor nagyon. A homlokom jelenleg pattanásos de egyébként nem szokott az lenni. Illetve akad egy pár miteszerem is.

Mindenki válaszát nagyon köszönöm.

2020. máj. 3. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, az én kedvencem a The Body Shop márka, már szinte mindenemet lecseréltem rá. Többek közt pont ezért, mert állatkíserlet mentesek. És ha számit, akkor sok termékük vegán is. Nem a legolcsóbb árkategória, de minőségiek, nem csalódtam még benne. Ezen kivül rengeteg futó projektjük van, állatok és élőhelyeik megmentésére, odafigyelnek az öko lábnyomukra is. Ha összegyűjtesz 5 műanyag flakont beválthafod a boltban egy 50 milis testvajra. És ha kérsz törzsvásárlói kártyát, a vásárlásaid 10%-át mindig jóváírják és beválthatod a kövi rendelésnél. Szóval sok minden miatt szimpatikusak és náluk szivesen hagyom a pénzem. Na de a lenyeg 😀

Az én bőröm inkább zsirosabb, ennek ellenére patti ritkán van az arcomon.

Nekem ami bevált az a teafaolajos termélcsalád. Jól tisztít, fertőtlenítő hatása is van. Ebből használok lemosót, és éjszakai arckrémet is, és a tengeri hínáros családból a nappali krémet. Nekem ezek csökkentik a zsirosodást.

Normál es szárazabb bőrre azt hiszem az E vitaminos termékcsaládjuk a jó, sokan dicsérik.

Ha érdekel bővebben, a honlapjukon külön a börtipusra tudsz keresni krémet, ott van a leirásuk is, illetve hogyan kell használni, és sok véleményt is olvashatsz.

Amit én mindenkepp használnék a helyedben is, az egy jó lemosó, nappali és ejszakai krém a hidratáláshoz, és maximum egy pakolás heti 1-2 alkalommal. De én nagyon krém mániás vagyok, imádom magam kenegetni 😁 ha úgy érzed neked nincs szükséged ennyi mindenre, akkor majd átgondolod, hogy ezek közül mi az amit szivesen használnál.

2020. máj. 3. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Itt a nagy unalomba előkotortam a kapott arcra való dolgaimat.

És szívesen csinálgatom.

A The body shopot már nézegettem és nagyon szimpatikus. Köszönöm az ajánlást.

Majd akkor átnézem az oldalt alaposan hogy mit szeretnék és apránként beszerzem.

2020. máj. 3. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom Hyram youtube csatornáját, részletesen beszél mindenről az arcápolással kapcsolatban. :)
2020. máj. 3. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Hiába beszél részletesen ha ezt angolul teszi😅

Nem beszélek olyan szinten angolul hogy meg is értsem

2020. máj. 3. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

először legyen meg az alap

- egy gyengéd, de alapos lemosó (szárazabb bőrre nekem nagyon bevállt pl. a cerave hidratáló lemosója)

jó ha 2 lépéses lemosást csinálsz, hogy alapos legyél (ehhez először általában egy olajos lemosót használnak és utána a "normált", de láttam már olyat, akinek az első lépés a micellás víz)

most ha egész nap otthon vagy, szerintem elég egy 1 lépéses is

- bőrtípusodnak megfelelő hidratáló nagyon fontos

arra is figyelj, hogy lehetőleg ne legyen benne denat.alkohol és parfüm meg bármilyen más illatanyag, mert az potenciálisan irritáló lehet a bőrnek

- fényvédő a nappali rutinhoz

ezek legyenek meg elsősorban és utána tudod bővíteni olyanokkal, mint pl. szérum vagy kémiai hámlasztó

2020. máj. 3. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
2009-óta tilos az EU-ban minden olyan kozmetikum forgalmazása ami állatokon lett tesztelve. Az állat-kìsérletek miatt tehát nem kell aggódnod!
2020. máj. 3. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak sajnos amelyik márka jelen van Kínában, nekik ott kötelezően az állatkíserlet a belépő, hiabá itthon nem teeztel, ha Kínában megteszi. És sok kis kapu van még. Pl nivea, fa, axe, loreal anyavállalata, unilever anyavállalat, akik alá rengeteg sok kis márka tartozik :(
2020. máj. 4. 04:24
 8/8 anonim ***** válasza:
The Ordinary termékeket ajánlom, de nagyon! Nézd meg a skinsmart youtube csatornáját!
2020. máj. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!