Ha a platina szőke jól áll, akkor a többi sötétebb szőke szín is? Arany-méz vagy szőkésbarna?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 18:44
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudok semmi okosat írni, de ezt én is tudni szeretném... :)
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hideg típusú szőke vagy, vagy meleg típusú.Az aranybarna, meg méz, a meleg típusú embereknek áll jól, akiknek a szeme is mogyoró, vagy barna, a bőrük is olyan arany színű.Ha neked hideg típusú az arcod, világos a szemed és fehéres a bőröd, akkor nem fognak ezek jól állni.
3/8 A kérdező kommentje:
öhm. igazából ez az évszak típus szerinti besorolás ez kb akkora hülyeség, mint az asztrológia. Közepes színű a bőröm és sötétzöld a szemem. Mégis jól állnak a "hideg" színek stb. Szóval nézegettem, de 1 meleg és 1 hideg típus összekeverve ad ki engem. Akkor úgy kérdezem, hogy akinek már volt ilyen haja és váltott, vagy aki tényleg tud mit mondani az íron. Köszönöm.
2010. júl. 28. 20:06
4/8 anonim válasza:
azért van ám ebben is ráció, persze nem mindenkinél, de aki nagyon fehér bőrű pl. sápasztja a szőke, amúgy szerintem nézd meg ilyen programmal, tudod van neten is meg fodrászatban és beteszed a képed, hozzáilleszted a hajad, jobbat így látatlaban nem tudok, én alapból szőkésbaran-kék szemű-közepes fehér börű vagyok.
5/8 anonim válasza:
Na, én az a "hideg típusú" vagyok, mégis jól állt a platinaszőke haj is, a mézszőke (a természetes hajszínem gimiben még ilyen volt), valamint a szőkésbarna is, bár ettől kicsit idősebbnek néztem ki(szerintem). Szóval, igen: jól állhat a szőke bármelyik árnyalata!
6/8 A kérdező kommentje:
na akkor köszönöm szépen mindenkinek. Platina szőkét azért nem szeretnék mert nem természetes, és a mézszőke is idősített kedves utolsó? Igazából azért szeretnék váltani, mert bár 21 vagyok mindig is 5évvel idősebbnek néztek és már nagyon zavaró, meg már végre megakarok maradni 21nek:D
2010. júl. 29. 21:25
7/8 anonim válasza:
Nem, a mézszőkével nem néztek idősebbnek! Mondjuk azt fodrász csinálta, méghozzá úgy, hogy az egész hajam mézszőke volt és a frufrumba meg az arc körüli tincsekbe melírozott nagyon világos szőkét, de olyat, hogy ne legyen kiugróan eltérő az alap hajszíntől. Azért döntöttem a mézszőke mellett, mert az nem szárította ki a hajamat, sokkal jobb lett tőle az állaga, viszont -mivel az arcnál világosabbak a tincsek- mégis szőkés benyomást kelt.
8/8 A kérdező kommentje:
hmm, ez jól hangzik, akkor azt hiszem mézszőke leszek:D Köszi
2010. júl. 30. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!