Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami ötlet, hogy hogyan...

Valami ötlet, hogy hogyan lehetne gyorsítani a festék kopását a hajról?

Figyelt kérdés
Vissza szeretném növeszteni az eredeti hajszínemet. Tudom, hogy el fog tartani egy darabig, de hátha van valakinek valami ötlete, amivel gyorsíthatunk rajta. Most nem olyanra gondolok, hogy két nap alatt legyen meg, csak mondjuk ne legyen 1,5 év(azért számolok ennyivel, mert meglehetősen gyorsan nő a hajam és vállig ér)
2010. júl. 28. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:

sokszor mossál hajat

nekem is így kopik le, pedig én nem akarom :(

2010. júl. 28. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Először azzal kezdd, hogy visszafested, vagy festetetd az eredeti hajszínedre, hogy ne látszon egy évig a randa lenövés. Utána meg megy magától...

Ha eddig festetted, akkor ezt az egy utolsót már igazán kibírod. Olyan ronda, amikor 3-4 hónapos lenövése van valakinek :P

2010. júl. 28. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!!

Két lépés, nulla károsodás. Hidd el!!

A megoldás, Vital Remover. Ez egy RONCSOLÁSMENTES festékeltávolító-krém. Én már sokszor használtam. Az egyetlen "gond" vele, hogy alkalmazása után ajánlott két napot várni, és utána lehet befesteni. Bár, van aki nem vár. Ha ki tudod választani a fodrász színskálájából az eredeti hajszínedet, akkor megoldódott a problémád. Hidd el.Megéri az árát, én már sokszor használtam.

Szia!!!

Ja!!! Itt nézd meg: [link]

2010. júl. 28. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!