Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok, mivel vagy...

Mit ajánlotok, mivel vagy hogy nő meg gyorsan a hajam?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 28. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a farmasi cég foghagymás samponát ajánlom (nem foghagyma szagú, csak a kivonat van benne). NAgyon gyorsan nő tőle a haj.

2020. ápr. 28. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Türelemmel és idővel. Nincs mit tenni.

Sorstárs

2020. ápr. 28. 13:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Oksii köszi
2020. ápr. 28. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:

#1 tuti humbug!!

"véletlenül" éppen ma és holnam és holnap akciós, persze csak akkor, ha mellé még 7000 forint értékben vásárolsz...

furcsa egybeesés...

ráadásul egy kozmetikumokat ártusitó cég, aminem ezt a smpont leszámitva nem sok köze van a gyógyhatású termékekhez...

humbug! Helyedben be nem dőlnék!

2020. ápr. 28. 13:49
 5/9 anonim válasza:
Felforralsz vizet 15 percig. Egy lecsukhatos tálba raksz kicsi narancshéj darabokat (ez azert kell hogy ne legyen budos) aztan kb egy fel pohar rizst átmosol egy szurobe langyos vízzel, aztan megvarod míg megszarad. A vizt is hagyni kell míg kihűl. Ha eddig megvan akkor a rizst es a vízt beleontjuk abba a talba amelyikbe van a narancshéj és 1-2 napig lezarva hagyjuk. Mikor ez is megvan akkor egy spriccelős üvegbe belerakjuk de csak a vizet! Szűrővel és tölcsérrel egyszerű. Aztan hajmosas utan spriccelj a hajtovedbe es a hajvégedre es maszirozd el a hajtovedbe. Hagyd 15 percig rajta es megint mosd le. Remélem tudtam segiteni en is kost ezt csinalom remelem nekem is nőni fog a hajam:) ha valamit nem értesz szólj.
2020. ápr. 28. 14:32
 6/9 qborka ***** válasza:
Nincsenek csodaszerek erre sem. Ráadásul a haj növekedés ciklikus is.
2020. ápr. 28. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges vitamindús étkezés. Ahhoz, hogy valami nőjön jó táptalajt kell neki biztosítani.
2020. ápr. 28. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sörélesztő tablettát szedek,rossmannban 300 db egy ezres kb,mellette heti kétszer ricinus olaj.

Festett hajam van,október óta nem festem,így látom a különbséget.Most két hónap alatt közel annyit nőtt,mint októbertől februárig.

Meg nekem epilálás után 1 hónap mire elkezdenek újra kinőni a szőrszálak,most megint epiláltam,de egy hét után már látszanak a szőrök,szóval ez a hátránya a tabinak.

2020. ápr. 28. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Paróka
2020. máj. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!