Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném elkezdeni az arcom...

Szeretném elkezdeni az arcom fiatalitasat. Hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Elkezdodtek latszodni a rancaim, a mosolyrancom borzasztóan néz ki. Gondolkodtam hialuronsavas rancfeltoltesen, de az is lehet h más kezelés is jó lenne. Hova menjek? Ha elmegyek egy esztétikai centerben, ott fognak segíteni?
2020. ápr. 27. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
20%

A mosolyráncodat miért is szégyelled? Talán szégyen a boldogság?

Egyébként egészséges vitamindús étkezéssel, sok alvással, stresszmentes élettel, napi minimum 2 liter víz elfogyasztásával simán lehet szép és feszes arcod minden beavatkozás nélkül.

2020. ápr. 27. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Sok folyadék, semmi cukor és glutamát, bagófüst. Friss levegő, napi kis radírozás, tiszta olajok a bőrre és béta karotin valamint kollagén szedése. Nem kell egyből a méregdrága beavatkozásokat hajkurászni, amik a fent felsoroltak hiányában önmagukban semmit sem érnek. 36 vagyok, 20 éve napozok, semmi fényvédő stb és 2-2 hajszálvékony szarkalábat leszámítva tökéletes a bőröm. 25-26-nak néznek. :D
2020. ápr. 27. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először egy normális borapolasi rutint kellene osszeraknod, mert hiába mész különböző kezelesekre ha nem vigyázol az eredményre. A legfontosabb pl a fenyvedo lenne az év minden napján. Emellett érdemes lenne hamlasztokat, retinolt használni.
2020. ápr. 28. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!