Szakállnövesztés tinédzserként?
Sziasztok 16 éves srác vagyok
Az a helyzet hogy már 1-1,5éve ugymond van bajszom de nagyon gyér alig látni csak közelről
Rendeltem Kirkland Minoxidil-t 5%os 3havi adag, meg egy doboz biotint, meg ilyen simító szerkezetet,
A kérdésem az lenne hogy ezzel megtudodom e rendesen növeszteni a szakálla?
Fiatal vagy még, később biztos erősödni fog. Én most kezdtem el minoxidilt használni 26 évesen, mert nem vagyok teljes mértékben elégedett a szakállammal. Állcsontomig egész jól nőtt, de az arcomon kevésbl. Minoxidilt és biotint használok 5 hónapja, jelenleg a 4. üvegnél tartok és elképesztő, hogy mennyire megváltozott az egész szakállam. Sokkal dúsabb lett és ami fontos, hogy az arcomon is egész szépen megindultak.
Amire fontos figyelni az az, hogy a biotin nem csak az arcon lévő szőrt erősíti hanem az egész testen, így kellemetlen helyeken is dúsabb vagy fehérből feketévé válhat a szőr (pl. hát). Én azzal most le is álltam, 1 hónapja már nem szedem csak a minoxidilt csepegtetem 2x/nap.
Viszont tényleg fiatal vagy még, ha tudsz (bár akkor nem adnál ki most 20k-t), akkor inkább tényleg várj még 6-8 évet, biztos jobb lesz a helyzet magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!