Hogyan fehérítsem ki a hajam itthon?
Normális válaszokat várok, és olyan megoldást amitől nem lesz sárga.
Köszönöm.
Mondjuk írhatnál valami kiindulási alapot, mert nem mindegy, hogy festett vörös hajból, vagy természetes szőkéből akarod.
Otthon, egy festésből szinte biztos, hogy nem tudod kihozni.
A tökéletes eredményért hányszor kell leszívni a hajat?
Eredeti hajszin gesztenye barna, de már szinte ősz, és feketére volt eddig festve 22 éve. Rövid 3 cm hajam van és 2 havonta vágják. Most már sárgás rezes a második szokitoporon is túl vagyok. Nagyon sok pakolást kap a hajam. Napi szinten arganolajozom.
Segítsetek hogy lehetnék full fehér?!
Köszi
Esetleg ezzel. De lehet, hogy így is kell több alkalom. Aztán célszerű hamvasító sampont használni, hogy ne sárguljon be.
A gesztenye barnában elég sok a vörös pigment.
Akit esetleg érdekel.
Sikerült, hófeher lett, a Kallos szokítő porával és 12%-os oxival 2 alkalommal kellett szőkíteni, mire fehér lett. Nem ment tönkre, majd szintén a Kallos 000-ás kiszőkítőjével, elértem a végleges eredményt.
Most jön a "nemszeretem" része, amivel tisztában voltam amikor nekivágtam, de vállaltam.
A hajam kb. 3 hétig volt szép, és lassan kezdett lepörögni, fesülködés közben az elvékonyodott, "elégett" rész. Tehat hol darabokban, hol csak alig, de tönkre ment. Nő az új haj, nem törtem össze, jön a nyár, és leszek "tüske", majd újra fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!