Hogyan tudok otthon hajat festeni? Szoke!
Eloszor is bocsi az ekezetek nelkuli irasert de angol billentyuzetem van (parszor megszoltak hogy nem hasznalok ekezetet, gondoltam most tisztatnam az elejen)
A lenyegbe belecsapba, a fodraszom itthon festette volna be a hajamat (rokonom) es en megvettem a kellekeket hozza egy fodraszkellekesben.
Barna hajam van (se nem sotet se nem vilagos, inkabb a ketto kozott)
De mivel eleg kedvesen atvert a csajszi, ezert anyukam festene be a hajamat de nem talaltam semmi olyan videot ami segitene ezert titeket kerlek meg arra hogy segitsetek legyszi.
Amiket vettem:
-Stella vitacolor szokitopor (100g)
-2 db 6%-os hidrogenperoxidot (kallos)
-2 db 10.1-es szoke hajfesteket
Hogyan kene kikevernem ezeket? Meg hany percet kene varnom a szokitovel hogy kiszokitse a hajamat de ne egjen le? Es a hajfestekkel hany percet kene varnom?
A szokitot lemosom, utana be kell szaritanom a hajamat vagy a vizes hajra vigyem fel a hajfesteket?
A lenovest kell megfestenem annyira nagy hogy ha felkotom rendesen a hajamat lofarokba akkor csak a “lofarkam” szoke a fejem teteje barna
Kerlek segitsetek :(
Valaszokat elore is koszonom, a hasznos valaszokert kapjatok a zoldpacsit 🥰
Hasonló "gondjaim" voltak. 12%-os hidrogén kellene. Azt kell összekeverni a szőkítőporral és csak a lenövésre kenni. Minimum 25 perc, de inkább 35, mire leszívja szőkére. Ha nem kenitek elég gyorsan, nagy színbeli eltérések lesznek (fehértől a narancsig) és benne van a pakliban, hogy a már szőkített részre is jut, amitől az sprőd, töredezett lesz. Majd alaposan ki kell mosni és utána kell kb. 4,5%-os hidrogént keverni a festékhez, amivel először szintén a haj tövét kell festeni, majd kb 20 perc múlva a többit is.
Én inkább kerestem másik fodrászt. Így sem lett tökéletes...
Brad Mondo csinál olyan videókat ahol reagál hajszőkítésekre, ad tippeket. Ő egy amerikai fodrász ha tudsz angolul akár egy kicsit is akkor érdemes lecsekkolnod.
Többet nem tudok segíteni, 2 hete szőkítettem a hajam, minden elrontható dolgot elrontottam :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!