Milyen hajkezelést ajánlotok a tönkrement hajamra ha nem használ a drága pakolás és e. ü. vágás sem, illetve eléggé hullik is?
Figyelt kérdés
Sokat volt szőkítve a hajam, amitől tönkrement, így le kellett vágni belőle nagyon sokat. Azóta nem szőkítem, és vigyázok rá, drága pakolásokat használok, nem szárítom, nem vasalom, de mégis mindig száraz és újra meg újra letöredezik egészségügyi vágás után, illetve eléggé hullik is. Gyorsan nő, mert a lenövés hétről hétre egyre nagyobb, de a vége letörik így láthatólag nem lesz hosszabb, viszont egyre élettelenebb és ritkább az erős hullás miatt. Alapból elég vékony szálú. Én hajlandó vagyok sokat is fizetni olyan kezelésért, ami használ, csak valami használjon végre! Kérlek segítsetek nekem.2020. ápr. 26. 09:45
1/5 anonim válasza:
Mit takar a drága pakolás? Az ár nem minden, lehet, hogy a te hajadnak nem való, más összetevők kellenének.
Olyan fodrászt keress, akinek nem a festés-vágás a kedvenc profilja, hanem az egészséges haj, ő majd segít. Nekem pl Mátrix-nagykövet a fodrászom, Biolage márkát használ és ad a vendégeknek, neki kifejezetten a megfelelő hajápolás a "küldetése", tehát simán be lehet hozzá menni egy ápoló kezelésre hajvágás nélkül is.
Valami ilyesmi fodrász kéne neked.
2/5 anonim válasza:
Illetve a másik, a hormonjaid rendben vannak? Kéne egy teljes laboros vèrvétel, az is sok mindent megmagyarázna.
3/5 A kérdező kommentje:
Kerataste pakolást használtam utoljára, előtte próbáltam többet is, mindegyiket fodrász ajánlotta. Hormonvizsgálatot más is ajánlott már, köszönöm szépen a tippet, mindenképp elmegyek! :)
2020. ápr. 26. 20:39
5/5 anonim válasza:
lehet, hogy máshol kéne keresni a problémát, bár nekem a tökmagolaj segített. belekevertem samponba, balzsamba, pakolásba is. ezek elég olcsók, ilyen DM-es cuccok. nem lesz tökmag szaga a hajadnak utána, nyugi. kevesebb hullik azóta, minden héten kapja hajmosáskor. állítólag hajnövesztő hatása is van, bár ezt eddig nem fedeztem fel magamon, de elég jó állaga lett tőle. (évekig hidrogéneztem, festettem meg vasaltam is még annó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!